Πόσο εύκολο είναι για ένα ιδιοκτήτη ή υπεύθυνο μιας επιχείρησης εστίασης με μέσο όρο λειτουργίας 20 ωρών και συνεχή διαχείριση δεκάδων καθημερινών θεμάτων, όπως παραγγελίες, πληρωμές, αποθέματα, τιμοκαταλόγους, ταμείο, βάρδιες, σερβιτόρους και τόσα άλλα, να είναι πάντα σε ετοιμότητα;
Δεν είναι καθόλου εύκολο. Και δε γίνεται χωρίς εξειδικευμένα προγράμματα μηχανογράφησης εστιατορίων, καφέ, μπαρ.
Δεν γίνεται χωρίς προηγμένα προγράμματα ασύρματης παραγγελιοληψίας.
Δε γίνεται χωρίς προγράμματα εστίασης με εξειδίκευση σε ordering, back office, food & beverage, λογιστική, statistics. Δεν γίνεται γιατί χάνετε χρήμα, πελάτες, χρόνο! Με την επιλογή Sunsoft είστε σίγουροι.